top of page
Modern Home Garage

Hjem » Om oss

Om Oss

Jobben blir lettere hos oss

93.83% positive tilbakemeldinger

Over 2000+ tjenester servert

45% av kundene våre bruker oss regelmessig

ea71bb_e07d8777704f4870bf60442785ecf5c0_

Hva gjør Ditt Borettslag, tidligere OnTime services, til den beste samarbeidspartneren for borettslag og sameie?

 

Enkelt og greit. Vi har vært styremedlemmer og styreledere i borettslag og sameie i Trondheim i mer enn 20 år, og er det fortsatt. Våre tjenester er utarbeidet og utprøvd over lang tid - spesialtilpasset til de behovene borettslag og sameie har.

Et velstelt og godt vedlikeholdt borettslag gjør hverdagen både enklere og triveligere, for både styret og beboerne.

Over%2B20%2Byears%2Bexperience_edited.pn

Ditt Borettslag har i flere år jobbet med noen av norges største bedrifter som kunder i Trondheim. Gjennom 12 år har vi opparbeidet oss sterk kompetanse på vaktmestertjenester, renhold og låseservice. Det som gjør oss unike er at vi sitter selv i styrer i borettslag og sameie i Trondheim, og vet hvilke oppgaver og utfordringer du møter i den daglige driften – og hvordan du helst vil ha dem løst.

 

Har låsen gått i smekk, må vinduene vaskes, eller skal dere koordinere snekkeroppdrag? Uansett hvilke plikter som kaller i borettslaget eller sameiet, tar vi ansvar og gjør jobben for deg – raskt og grundig.

Modern Dining Room

Trenger dere administrative tjenester, HMS og systemer for nettsider, SMS-utsending og styrearbeid?

Vi hjelper deg med det også.

Men det holder ikke bare å gjøre et godt stykke arbeid med å holde borettslaget rent og ryddig, eller å ha høy kompetanse på arbeidsoppgavene vi løser som renholdere eller vaktmestere. God service handler også om en rettferdig pris.

 

Lang erfaring med oppdrag for noen av norgest største firma, samt vaktmestertjenester og renhold i borettslag, har lært oss å løse oppgavene både effektivt og grundig. Med lean-koordinering utvikler vi hele tiden bedre måter å løse problemer på, for å heve kvaliteten og senke prisen på arbeidet.

 

Med pålitelig og effektivt arbeid, hjelper vi deg ikke bare å få unnagjort arbeid og holde et plettfritt bygg – men også en bekymringsløs hverdag.

Stol på av hundrevis av
mennesker og selskaper

"Vi prøvde en del tjenester før vi tok kontakt med Ditt Borettslag og kan ikke si annet enn at vi er ekstremt fornøyd i sameie med det de leverer. Det er renere, det ser bedre ut overalt, vi får hjelp til styrearbeid, beboerne er fornøyde og hverdagen som styreleder er MYE lettere. 

Anbefaler på det sterkeste!"

unnamed%20(2)_edited.png

Tina Johansen

Myrlia ESEK

bottom of page